Če ste s svojim delom že pri koncu in vas čaka samo še vezava diplom (vezava magistrskih nalog, vezava doktorskih nalog), potem ste na pravem mestu.

Hitra in kvalitetna vezava diplomske naloge, vezava magistrskih nalog in vezava doktorskih nalog v času od 15 minut do 2 ur. Vezava je opravljena v naši knjigoveznici, zato jih lahko prevzamete še isti dan.

Imate težave z urejanjem besedila v Wordu (kazalo, oštevilčenje, odseki, prelomi, …) po navodilih vaše fakultete, šole? Potrebujete lektorja ali prevajalca? Ne skrbite, za to lahko poskrbimo mi! Nudimo vam pripravo dokumenta za printanje, ter lektoriranje in prevajanje. Kaj pa tisk vsebine? Ni problema, poleg vezave vam nalogo tudi natisnemo!

Želimo si, da bi za vas bilo to zadnje dejanje pred zagovorom prijetno, zato se vam bomo posvetili in vam po najboljših močeh svetovali. Za vsa vprašanja smo vam na voljo in vam bomo z veseljem odgovorili.

Kaj pa takrat, ko je naloga obsežnejša (potrebna je lepljena vezava) in ima posebne zahteve (npr. izdelava klišeja za tisk na naslovnico), nestandardni format, poseben material za vezavo, ko naloga vsebuje načrte in večje formate (ki jih je potrebno predhodno zložiti na format naloge)? Takrat morate računati s tem, da je za izdelavo potreben dodaten čas, a potrudili se bomo, da boste izdelek prejeli pravočasno za oddajo in, zato je vsaka skrb odveč.