Ste ravno pri zaključku vašega študija in je pred vami samo še vezava diplomske naloge? Naj bo vaša diplomska naloga lepa, profesionalna in privlačna na pogled.

Tako kot vsaka stvar, ima tudi vezava diplomske naloge določen postopek, ki zahteva svoj čas, natančnost. Najbolje je, da nam svojo nalogo pošljete v PDF datoteki na naš e-mail naslov. Če želite, nam lahko pošljete tudi originalno datoteko v Wordu, InDesignu, … , da popravimo morebitne napake. Če želite, lahko poskrbimo tudi za lektoriranje in prevod povzetka ali druge vsebine, lahko pa tudi oblikujemo datoteko po zahtevah vaše fakultete (odseki, prelomi, kazalo, oštevilčenje, idr.). Naslednji korak je printanje. Zelo radi vidimo, da ste pri prvem printu prisotni (ni pa nujno), saj boste tako že pred vezavo preverili, ali je vse tako, kot mora biti. Velikokrat namreč lažje vidimo kakšno podrobnost na papirju, kot pa na računalniškem zaslonu.

Na vrsti je le še vezava. Nudimo vam:
+ različne vrste vezav (vezava s trdimi platnicami, broširana vezava, špiralna vezava, …)
+ veliko izbiro barv platnic različnih materialov (umetno usnje, naravno platno, usnje, material po vaši izbiri, …)
+ različne dodatke, ki bodo dali piko na i vaši diplomi, magisteriju, doktoratu.

Vezava diplomske naloge je zadnja stvar pred oddajo. Zaupajte jo nam, saj si želimo, da prejmete izdelek, s katerim se boste s ponosom predstavljali!

Če imate še kakšno vprašanje, nam pišite, za oddajo naročila pa kliknite sem!