fbpx
040 665 405 info@sekom-grafika.si
040 665 405 info@sekom-grafika.si

Tisk za torto

Naj bodo rojstnodnevne zabave še lepše! Presenetite slavljenca s prav (p)osebno torto!
Hitra izdelava
Izdelava že v 24-48 urah oz. po dogovoru
Plačilne kartice
Plačate lahko z gotovino ali kartico
Dostava
Možnost dostave že naslednji delovni dan
Personalizacija & potisk Opis Dodatne informacije

Naj bodo rojstnodnevne zabave še lepše! Presenetite slavljenca s prav (p)osebno torto!

Cena vključuje: 

  • Oblato s tiskom

Velikost in materiali:

  • Vafelj A4 in A3
  • Tičina flex A4 in A3

Čas izdelave:

  • Oblato lahko prevzamete isti dan, saj jo izdelamo takoj.
  • Če želite dostavo, jo še isti dan pošljemo in jo dobite naslednji dan (oziroma največ v 3 dneh od potrditve naročila).

Doplačilo 

  • Dodatno lahko fotografije obdelamo ali dodamo napis, izdelamo kolaž iz več fotografij

DODAJANJE NAPISA IN DRUGO OBLIKOVANJE (do 5 minut): 3,00€

OPOZORILO!

ODSTOPANJE BARV: Pri tisku lahko pride do manjšega odstopanja barv, ampak brez skrbi – ko pride oblata v stik z vlažno podlago, pridejo barve bolj do izraza in postanejo bolj žive.

RAZLIVANJE BARV: Po izkušnjah priporočamo, da se oblate na torto ne polaga prej kot 30 minut pred postrežbo, saj se po določenem času barve na oblati začnejo razlivati in motiv ni več tak, kot bi moral biti.

 

Priprava torte z oblato/tičino   VAFELJ Površina torte mora biti nekoliko vlažna (prekrita s smetano, čokoladnim namazom…), da se oblata lepo oprime. Če ima torta suho površino, lahko oblato na spodnji strani namažete z mešanico masla in sladkorja in jo nato položite na torto. Natisnjeno oblato položite na torto pol ure pred postrežbo. Oblata se po nekaj minutah nekoliko zvije, nato pa se lepo poravna in barve na njej postanejo intenzivnejše.   TIČINA FLEX Natisnjeno oblato morate najprej nežno ločiti od podlage. Če imate pri tem težave, postavite oblato v električno pečico na cca. 40°C, da se osuši ali pa v zamrzovalnik, da se strdi in jo pustite tam vsaj 60 minut. Oblate ne pustite v pečici nenadzorovano. Potiskanega dela se ne dotikajte z vlažnimi rokami. Površina torte mora biti nekoliko vlažna (prekrita s smetano, čokoladnim namazom…), da se je oblata lepo prime. Na torto jo položite pol ure pred postrežbo.     Pogosta vprašanja “Ali lahko dam oblato na torto prej kot pol ure pred postrežbo?” Za najboljši rezultat priporočamo, da položite oblato na torto šele pol ure pred postrežbo. Če jo nanjo položite prej, lahko pride do razlitja barv. “Kakšne barve naj bo podlaga pod oblato? “ Predlagamo, da je bela (npr. iz smetane, maslena). Če je črna (npr. čokoladna), se motiv mogoče ne bo dobro videl, ker bo temna barva prosevala čez oblato.   Sestavine v oblati/tičini   JEDILNE BARVE: voda, glicerin, E422, barvila (E133, E122, E151, E104, E110), propandiol, E1520, sredstvo za uravnavanje kislosti E330. SESTAVINE OBLATE IZ VAFLJA: krompirjev škrob, voda, zelenjavno olje. SESTAVINE OBLATE IZ TIČINE: voda, koruzna moka, koruzni sirup, celuloza, sorbitol, glicerin, sladkor, zelenjavno olje, arabski gumi, polisorbat 80, vanilija, titanov dioksid, citronska kislina; ne vsebuje nobenih poznanih alergenov, glutena, mleka. PORABITI v roku 6 mesecev.